sábado, 10 de noviembre de 2007

Ligar en InternetUtilitzar un portal d'Internet per a conèixer gent pot semblar fàcil però no donareu amb la persona que busqueu si no sou pràctics. Seguir les meves instruccions. Imagineu que teniu la possibilitat de conèixer a desenes de persones que, com vosaltres, busquen parella i que comparteixen els vostres gustos i la vostra forma de veure la vida. Temptador, veritat? És la porta que us obre Internet a través de les seves cada vegada més reeixits portals de contactes. Així que, prejudicis fora!, perquè bé utilitzat pot convertir-se en l'eina per a donar amb una relació duradora o per a viure un "affaire". Ara bé: aquesta espècie d'amor “a la carta” comporta els seus riscos com, per exemple, crear-ne falses expectatives o idealitzar a l'altre. Així que preneu precaucions.

A continuació us dono algunes de les claus per a assolir que una seducció virtual tingui més probabilitats de funcionar en el món real:

Com elaborar el vostre perfil

A l'entrar en un portal de trobades heu d'emplenar un perfil amb les vostres dades. És fonamental que li dediqueu temps i que sigui complet: és la vostra carta de presentació.
● Sense foto, no existiu. Incloure una fotografia multiplica per vint les possibilitats de ser contactat (tria les del costat bo).
● Ser creatius. En el perfil us donen l'opció d'escriure un text per a parlar de vosaltres mateixos. Emplenar-ho i tractar de ser una mica originals.

● Dir la veritat. Si us veuen com la dona/l'home perfect@, només atrauràs als que busquen sexe. Ningú ho és (i els vostres aspirants tampoc).

A la recerca de l'home/la dona ideal

L'oferta de perfils és molt ampla, per això, és important que en la recerca sigueu el més exhaustius possible.

● Dedicar temps i energia. Els contactes no arriben caiguts del cel: cal buscar, llegir fitxes, escriure missatges…

● Tenir criteri. Reflexionar sobre el que voleu realment (pensar-ho bé) i exigir-ho.

● Responsabilitat abans de res. Podeu rebre molts missatges. Si no us agraden els candidats, descarta'ls amablement. No genereu falses il·lusions. La seducció entra en joc Ja teniu el vostre perfil actiu i heu fitat la recerca. Comença el flirteig interactiu!…

●Donar el primer pas. No sigueu tímids i enviar un missatge a les persones que us atreguin.

● El ‘xat’. La fórmula més efectiva per a mantenir una llarga conversa és el xat.

● Ser naturals. Si us creu un personatge per a impressionar acabarà tornant-se en la vostra contra. Utilitzeu el teu sentit de l’ humor.

● Amistat, sexe o parella estable? Deixeu clares les vostres intencions des del principi per a evitar ferir sentiments.

La primera cita

La relació virtual no ha d'allargar-se més del necessari. Cal citar-se cara a cara per a temptejar per on aniran els tirs.

● Conversa telefònica. Parlar per telèfon us donarà més pistes sobre com és.

● Un cafè. És preferible quedar per a prendre alguna cosa, així si no us agrada us aneu en una estona. No allargueu la situació per compromís.

● Un lloc segur. No sigueu alarmistes, però sempre és millor triar un lloc públic i arribar allí pels vostres propis mitjans.

Bon cap de setmana i que sigueu feliços.


No hay comentarios: